Interesujesz się Królem Lwem? Lubisz fora, gdzie panuje miła atmosfera? Dołącz do nas!
* Lew z czarno-czerwoną grzywką patrzył na FiereLiona - Aha... Miło mi. * powiedział. Swój łeb odwrócił w stronę Swah i robią pytającą minę.*
Spoiler:
Swahili słuchała przywitań lwów, po czym skierowała swoją uwagę na nową lwicę, ignorując pytające spojrzenie Tabu. Brązowa lwica odezwała się do nowej.
-Wybacz, że się do tej pory nie przedstawiłam. Jestem Swahili, możesz mówić mi Swah.
Chwilę potem zwróciła się do wszystkich.
-To co, wybieramy się nad wodospady? A może ktoś zna ciekawsze miejsce?
* Lew po chwili zerknął na nową samice. Po przedstawieniu się Swah do nowej nieznajomej. Brązowa lwica, znów zadała to pytanie co wcześniej - Tak, wybierzmy się nad wodospad. * odpowiedział miłym tonem w glosie.*
Spoiler:
- Em... Przepraszam, Tabinu, ale ja nie jestem Electrika. Jestem Electra. - warknęła w stronę lwa, jakby ta pomyłka była obrazą jej imienia. Po krótkiej chwili usłyszała propozycję o pójściu nad wodospady.
- Wszystko mi jedno. - mruknęła w odpowiedzi.
- Ha, ha, bardzo śmieszne. - odpowiedziała lwu. "Nie no, dlaczego wszyscy żartują sobie z mojego imienia? Nawet tutaj..." - pomyślała.
- A myślałam, że tutaj nikt nie będzie sobie żartował z mojego imienia. - odwróciła się i podeszła do niewielkiej kałuży. Przysiadła i wpatrzyła się w swoje odbicie. Smutna, zamknęła oczy i westchnęła.
* Lew z czarno- czerwoną grzywą powiedział - Przepraszam Electra za twoje imię, że źle powiedziałem, przepraszam. * przeprosił lwicę. Następnie usłyszał głupie pytanie FireLiona. Warknął na nie lekko. - Electra ja z twoje imienia nie żartuje... * rzekł miłym pocieszającym głosem do samicy.*
Spoiler:
- Nie mówię o Tobie, tylko o nim. - wskazała łapą na Fire.
- Tam, gdzie mieszkałam, dawno by Cię za to zabili. Pierwsza władczyni naszego stada, najmilsza i najmądrzejsza ze wszystkich władców miała na imię właśnie Electra. - dodała po chwili, patrząc gniewnie na Fire. Kiedy samiec do niej podszedł, tylko westchnęła.
Ostatnio edytowany przez Carissime (27 2014 19:05:05)
- Tak, wie o kogo się rozchodzi Electra... Tylko powiedział to co według mnie powinno być, trochę za słuszne.... I chciałem trochę pomóc słowami. * powiedział. Zmarszczył swoje brwi na FireLiona.*
Ostatnio edytowany przez Tabinu (27 2014 19:08:47)
Spoiler: