Interesujesz się Królem Lwem? Lubisz fora, gdzie panuje miła atmosfera? Dołącz do nas!
Po chwili obudziła się. Otworzyła powoli ślepia. Wstała, bardzo senna. Przeciągnęła się, po czym wyprostowała. Mruknęła cicho pod nosem. Rozejrzała się. Lwy nadal siedziały tam, gdzie wcześniej. Słońce było coraz niżej. Nie mogła dłużej zwlekać, i tak by im się kiedyś musiała przedstawić. Ponownie mruknęła.
- Jestem Electra. - rzekła.
* Lew z czarno-czerwoną grzywką spojrzał na Electrę. Mruknął coś pod nosem na temat kolejnej nowej samicy. Następnie popatrzył na Fire, chwilę mierzył go wzrokiem po czym odwrócił łeb. *
Spoiler:
Swahili obserwowała wszystkie lwy. Po chwili doszedł jeszcze jeden, którego lwica trochę kojarzyła. Wciąż nie odzywając się, wstała i spojrzała na Tabinu. Trochę dziwny lew - pomyślała, po czym odezwała się do wszystkich.
-No, może się gdzieś przejdziemy? Warto zwiedzić tę dżunglę, a zwłaszcza wodospady. Piękne miejsce, a jest całkiem niedaleko stąd.
Swah usłyszała pytanie Fire, po czym szeptem odpowiedziała mu.
-Nie wiem o nim zbyt wiele, jedynie to, że nazywa się Tabinu. No i nie jest stąd, przynajmniej mam takie wrażenie.
* Lew usłyszał zaproponowanie Swah, co do zwiedzenia dżungli* - Hm... Myślę Swah, że to jest dobry pomysł, żebyśmy trochę zwiedzili dżunglę. *Następnie zauważył swoimi oczami, że nowy towarzysz podszedł do samicy i zadał jej pytanie, którego nie usłyszał i był ciekaw o co temu nowemu lwu rozchodzi się, że musi kogoś pytać szeptem.*
* Lew bacznie spoglądał na nowego lwa.*
Ostatnio edytowany przez Tabinu (26 2014 20:38:26)
Spoiler:
Czekała na odpowiedź reszty lwów. Zaczynało ją trochę irytować, że nikt się jeszcze nie przedstawił, pomimo, iż ona się już przedstawiła.
- Może się w końcu przedstawicie?
Mruknęła pod nosem, po czym położyła się na miękkiej trawie.
*Lew popatrzył na Electrikę* -O...Cześć Electrika. Jestem Tabinu, albo możesz mówić Tabu. * odrzegł do samicy, przedstawiając się.*
*Następnie odwrócił łeb w stronę nowego samca.*
Ostatnio edytowany przez Tabinu (27 2014 08:57:48)
Spoiler: