Interesujesz się Królem Lwem? Lubisz fora, gdzie panuje miła atmosfera? Dołącz do nas!
Chay napisał:
(Nie ma za co, Karuś
)
To ja się znów wykażę moim poziomem wykształcenia.
1. Jak to możliwe, mże niektóre kucyi umieję pisać trzymając pióro w kopytku?
2. Czy jest coś potężniejsze od Elementów Harmonii?
3. Jak myślisz, co jest jednym z lepszych wynalazków człowieka?
4. Lubisz jabłka z Akrów Słodkich Jabłek?
Możecie mi jeszcze powiedzieć, za co sobie tak dziękujecie w tych nawiasach?
Dobra, przyjrzyjmy się pytaniom od Chay. Ekhem... zaczynamy:
1. Widzisz, to kwestia wyćwiczenia. Moje kopytko jest tak gibkie, że jest w stanie utrzymać pióro. To nie jest takie trudne, wystarczy je co jakiś czas rozciągać.
2. Nie. Elementy Harmoni są najważniejsze w kontekście funkcjonowania świata. Równowaga to coś, dzięki czemu nasz świat istnieje i musimy o tą równowagę dbać. Środowisko naturalne, w którym żyjemy jest tak delikatne, że nawet najmniejsze zaburzenie harmonii może doprowadzić do katastrofy.
3. Najlepszym wynalazkiem człowieka jest koło. Dzięki niemu możemy się przemieszczać na duże odległości w krótkim czasie. Gdyby nie koło, nie byłoby takich maszyn jak samochód, samolot, komputery i wiele innych urządzeń bez których dzisiaj nie umielibyśmy żyć.
4. Oczywiście, że lubię. Są słodkie, pyszne a do tego bardzo zdrowe.
Bardzo ciekawe pytania Chay. Czekam na więcej od Ciebie i innych Stadowiczów. Z pozdrowieniami, Twilight Sparkle.
1. Dostałaś już nawilżacz od Celestii?
2. Odwiedzasz czasem swoich rodziców?
Swahili napisał:
1. Dostałaś już nawilżacz od Celestii?
2. Odwiedzasz czasem swoich rodziców?
1. Nie dostałam i to ona powinna go mieć, bo przez jej suchary, powietrze jest takie suche, że oddychać się nie da.
2. Odwiedzam swoich rodziców podczas świąt, a także na wakacje opuszczam Ponyville i spędzam z nimi calutki miesiąc.
Widzę, że dzisiaj o wiele mniej pytań niż wczoraj, ale liczę, że to się rozkręci juz niebawem. A tymczasem czekam na kolejne pytania. Pozdrawiam Wasza Twilight S.
Stały bywalec
Maka Paka bum cyk cyk?
Madame Carotte napisał:
Maka Paka bum cyk cyk?
Eee... rozumiem, że mi się przedstawiasz? Zatem ja jestem Twilight Sparkle i jestem jednorożcem. Mieszkam w Ponyville i studiuję magię. Chyba, że źle zrozumiałam Twoje pytanie. Bum cyk cyk... Chyba powinno być odwrotnie 'cyk, cyk' jak dźwięk bomby zagarowej no i "bum' że bum.
Mam nadzieję, że w dość obszerny sposób odpowiedziałam na Twoje jakże ambitne i rozbudowane pytanie, Karotko. Czekam na kolejne pytania. Wasza Twilight Sparkle.
Ostatnio edytowany przez Nalimba (13 2013 18:11:25)
Coś mało pytań, Twilight.
1. Co sądzisz o LZ?
2. Słyszałaś o RS?
3. Co sądzisz o magii, którą uczyła cię Zecora?
You know it all
You’re my best friend
The morning will come again
No darkness, no season is eternal
~200615
Karinda napisał:
Coś mało pytań, Twilight.
1. Co sądzisz o LZ?
2. Słyszałaś o RS?
3. Co sądzisz o magii, którą uczyła cię Zecora?
1. O Lwiej Ziemi opowiadał mi Nalimba. Podobno panuje tam taka sama harmonia jak w Equestrii. Słyszałam także, że lwy mieszkające tam nie posługują się magią lecz instynktem żeby przeżyć.
2. O Ryku Stadnym? Tak, słyszałam, że pierwszy numer miał wyjść jakieś pół roku temu, ale ze względu na objawy wysokiego lenia wśród członków redakcji, emisja pierwszego numeru została zawieszona. Niemniej czekam z niecierpliwością, kiedy do kiosków trafi pierwsze wydanie.
3. Poprawka, Zecora nie uczyła mnie magii i tylko jakich ziół stosować na różne dolegliwości.
I muszę Ci przyznać rację Karindo. Ostatnio pytacie się mnie z mniejszą częstotliwością niż poprzednio, ale to nic, zawsze czekam na Wasze ciekawe pytania. Czekam i teraz. Pozdrawiam Wasza jedyna Twilight Sparkle.
3. Poprawka, Zecora nie uczyła mnie magii i tylko jakich ziół stosować na różne dolegliwości.
1.A Magic Duel?
2. Tololololo.
3. Lubisz o taką grę: http://www.transformice.com/ ?
4. A tą: http://futzi01.deviantart.com/gallery/#/d5e3xki ?
5. http://browse.deviantart.com/?q=MLP++10 … o#/d528sf4 ?
6. Och, Twi, jesteś mądra. Mogłabyś mi dać radę, jak powitać nową koleżankę po feriach, która będzie z innego miasta?
You know it all
You’re my best friend
The morning will come again
No darkness, no season is eternal
~200615
Karinda napisał:
1.A Magic Duel?
2. Tololololo.
3. Lubisz o taką grę: http://www.transformice.com/ ?
4. A tą: http://futzi01.deviantart.com/gallery/#/d5e3xki ?
5. http://browse.deviantart.com/?q=MLP++10 … o#/d528sf4 ?
6. Och, Twi, jesteś mądra. Mogłabyś mi dać radę, jak powitać nową koleżankę po feriach, która będzie z innego miasta?
1. To nie za sprawą Zecory, tylko amuletu. Ona jedynie podaje mi zioła na przeczyszczenie przed sesją.
2. Maka Paka?
3. Nigdy w to nie grałam więc nie mogę się wypowiedzieć. Jak znajdę chwilę czasu między książkami, to zagram.
4. O tak. Tą lubię! Tylko... od kiedy ja tak dobrze umiem jeździć na snowboardzie?
5. Wszystko ładnie pięknie, ale jak Troll... eee Celestia ma rzucać czary?
6. Jak powitać nową koleżankę z innego miasta? Ja to zawsze wyciągam kopytko i mówię: Czeeeeść! Witam Cię serdecznie w Ponyville. Chodź, pokażę Ci miasto. No, i tyle powinno wystaczyć na pierwszy raz.
Tak, więc pytajcie dalej. Pozdrawia Was zawsze chętna do odpowiadania, Twilight Sparkle.
1. Oglądasz Dobranocny Ogród?
2. A Świat Małej Księżniczki?
3. A może Teletubisie?
Swahili napisał:
1. Oglądasz Dobranocny Ogród?
2. A Świat Małej Księżniczki?
3. A może Teletubisie?
Twoje pytania skwituję tylko jednym: . Twoja Twilight Sparkle. :D
Stały bywalec
Skąd w Tobie tyle agresji?
Co Ci zrobił biedny Maka Paka?
Co na ów nienawiść Celestia?
Zaczęłaś studiować magię nienawiści?
Wiesz, że na tym meme wyglądasz dość... niekorzystnie?
W ogóle co to za pomysł żeby odpowiadać memem?
Zgubiłaś kiedyś podkowę?
Czy noszenie podków boli?
A jak przebiega wizyta u kowala?
A miły jest?
Jak to jest mieć cały wątek tylko dla siebie?
Nie zgubisz się bez numeracji?
A bardzo się teraz irytujesz?
O, skąd masz ten róg?
Piłaś kiedyś Picollo?
A smakowało?
nie, a czemu?
Madame Carotte napisał:
Skąd w Tobie tyle agresji?
Co Ci zrobił biedny Maka Paka?
Co na ów nienawiść Celestia?
Zaczęłaś studiować magię nienawiści?
Wiesz, że na tym meme wyglądasz dość... niekorzystnie?
W ogóle co to za pomysł żeby odpowiadać memem?
Zgubiłaś kiedyś podkowę?
Czy noszenie podków boli?
A jak przebiega wizyta u kowala?
A miły jest?
Jak to jest mieć cały wątek tylko dla siebie?
Nie zgubisz się bez numeracji?
A bardzo się teraz irytujesz?
O, skąd masz ten róg?
Piłaś kiedyś Picollo?
A smakowało?
nie, a czemu?
Widzę, że kto pyta nie błądzi. Na rany kucyka, tyle pytań naraz jeszcze nie dostałam. *zerka na zegar ścienny* Cóż, może do rana zdążę:
1. Stąd, że jak słyszę "Maka Paka" to mi się gwiazdki na tyłku nie zgadzają.
2. Irytują mnie te jego trzy za przeproszeniem klocki na twarzy... yyy... chyba twarzy.
3. Trollestia? Nie dowie się.
4. Nie ma czegoś takiego jak magia nienawiści. Magię stosuje się do czynienia dobra. Zła "magia" jest nazywana przez naukowców klątwą, fatum bądź czarna magia.
5. Wiem. Wczoraj długo balowałam i dzisiaj jestem niewyspana.
6. Tak, żeby było urozmaicenie.
7. Ja nie noszę podków. Podkowy noszą konie, a nie jednorożce, jak ja.
8. Patrz odpowiedź numer 7
9. Patrz najpierw odpowiedź numer 8 a potem numer 7
10. Cóż, we własnym wątku czuję się jak Pan i Władca. Swoją drogą cieszę się z popularności mojego wątku. Jeszcze trochę a będę sławna jak Niekryty Krytyk.
11. Nie zgubię się, bo jak widzisz odpowiedzi numeruję.
12. No skąd! Teraz mam totalny chill out. Kadzidełko zapalone, muzyczka z lat 70 tych zapuszczona. Nic tylko spać.
13. Ha ha. Jestem jednorożcem. Róg mam od urodzenia.
14. Nie piłam. Od razu przeszłam do picia denaturatu eee... Dorato, oczywiście.
15. Nie wiem jak smakuje, bo jak już wspomniałam powyżej, Picollo nie piłam.
16. Bo nie piłam?
Uff... udało się odpowiedzieć na wszystkie do rana. Czekam na kolejne pytania od Was. Wasza Twilight Sparkle.
Stały bywalec
1. Wyczuwam sarkazm, czyżby komuś się cierpliwość kończyła?
2. Oblicz a: 11+2+a+4=56-1
3. A teraz oblicz b: 23+7 =b -100
4. Lubisz liczyć?
5. To jeszcze coś oblicz:
a-b = 50
2a +b = 25
6. Byłaś na WOŚP?
7. Ile serduszek zgarnęłaś?
8. Poznałaś Owsiaka?
9. Lubisz Goldeny?
10. Używasz kilofa?
Madame Carotte napisał:
1. Wyczuwam sarkazm, czyżby komuś się cierpliwość kończyła?
2. Oblicz a: 11+2+a+4=56-1
3. A teraz oblicz b: 23+7 =b -100
4. Lubisz liczyć?
5. To jeszcze coś oblicz:
a-b = 50
2a +b = 25
6. Byłaś na WOŚP?
7. Ile serduszek zgarnęłaś?
8. Poznałaś Owsiaka?
9. Lubisz Goldeny?
10. Używasz kilofa?
1. Ależ skąd. Ja jestem bardzo cierpliwa. Nie widać tego?
2. a wynosi 38 moja droga Karotko.
3. b wynosi 130, masz coś trudniejszego?
4. Oczywiście, że lubię liczyć! Zwłaszcza pieniędze. He he, żartuję oczywiście. Lubię liczyć swoje książki w bibliotece. Mam ich dokładnie pierwiastek trzeciego stopnia z 2179000.
5. I po co pytałam w 3 punkcie? Ale spoko zaraz to obliczę. *wyjmuje swój magiczny kajecik i notuje obliczenia* więc tak: 'a' wynosi 25; natomiast 'b' wynosi (-25). Muahahaha... jestę matematykię!
6. Oczywiście, że byłam! Kwestionowałam w Poznaniu. Nie widziałaś mnie może pod Zamkiem? Bo tam stałam.
7. Ile? Policzmy. Jakieś 10 palet. No, coś w tych granicach.
8. Tak, razem ze studentami spotkaliśmy go jednego razu na Woodstocku. Fajny gość, a te jego seksowne okulary. Świetne są!
9. Awww... one są śśśśliczne! Chciałabym mieć takiego jednego.
10. Przepraszam, ale ja nie pracuję w kopalni, żeby KILOFA używać. :pinkamena:
Khem... to dotarliśmy do kresu pytań, jednak jak zawsze czekam na więcej i więcej pytań od Was, Stadowicze. Pozdro! Twilight Sparkle.
Ostatnio edytowany przez Nalimba (13 2013 20:34:35)