Interesujesz się Królem Lwem? Lubisz fora, gdzie panuje miła atmosfera? Dołącz do nas!
Hej, witam wszystkich bardzo serdecznie.
Od dłuższego czasu obserwowałem te forum, ale nie rejestrowałem się ze względu na niechęć do poznawania nowych osób. Chyba teraz przyszedł ten odpowiedni moment, więc dołączyłem. Mam nadzieję, że będzie mi się tu dobrze wiodło i nie dam się w spory z innymi użytkownikami, co za tym idzie postaram się nie sprawiać kłopotów. Jednak potrzebuję trochę czasu by opanować te forum i co tu się w ogóle dzieje.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Hurrein (11 2014 14:33:44)
Witaj Hurrein, baw się u nas dobrze. Nie zraź się widocznymi teraz pustkami, tak zwykle jest w tygodniu. Mamy nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej.
Wita was colaśny lwio człowieko mieszaniec. Na niektórych stronach można mnie spotkać jako CherryColaa lub TheDjCherry. Zgaduję, że małą część tutejszej lwiej ludności już zam, i proszę nie mylić mej lwiej postaci z prawdziwą, dziewczęcą tożsamością.
Ostatnio edytowany przez Kain (20 2014 10:27:57)
Nowy
Hejoska, witam wszystkich bardzo serdecznie.
Od jakiegoś czasu obserwowałam to forum, ale nie rejestrowałam się, bo... sama nie wiem czemu.
Lubię Gwiezdne Wojny, KL i grafikę komputerową
Niech moc będzie z wami ;)
Witaj Darth Jula! Życzę miłego pobytu na forum. <3
Widzę ze tez jesteś fanką Star Wars. Brofist. ;)
Moje DA.
ALL HIGHT THE MIGHTY DEMO
Magiczny link
Magiczny link V.2
Witaj na forum, Darth Jula! Masz ciekawą postać, jak widzę. Mam nadzieję, że dłużej pozostaniesz na naszym forum.
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu stalkuję to forum, ale dopiero teraz zebrałam się na odwagę i się zarejestrowałam. Niektórzy mnie znają, a dla niektórych jestem nowa. To ci los :3
*Legolas intensifies*