Interesujesz się Królem Lwem? Lubisz fora, gdzie panuje miła atmosfera? Dołącz do nas!
Nowy
Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam zamiar prezentować wam wyniki nudy, która może mnie dopaść w każdym dowolnym momencie. Na pierwszy ogień idą dzisiejsze pracki:
Z powodu, że w wakacje będę wyjeżdżać do rodziny na kilka dni/tygodni, nie spodziewajcie się częstego wstawiania digitalartów.
Ostatnio edytowany przez Darth Jula (26 2014 16:58:49)
Ostatni rysunek jest świetny, więcej takich dodawaj. Przedostatni również bardzo fajny, ale coś mi nie pasuje z łapami. Ogólnie ładnie rysujesz, chcę więcej obrazków.
Nowy
Pracki z dzisiaj:
Spoiler:
[url=http://e-fotek.pl/]
Taki sobie końó zimnokrwisty :)[/url]
Moja ponysona- Light Power
Mechasmok, który miał być drakonizacją(przerobieniem na smoka) Generała Grievousa
Moja Tapeta na telefon, przedstawiająca Anakina Skywalkera, podczas walki na mustafarze, jako anthro karakala
I taki koń planetarny :)
1. W tym rysunku najbardziej gryzie mnie cieniowanie - wygląda niesamowicie sztucznie, jakby zamiast sierści miał jeden z tych śliskich materiałów.
2. Możesz mnie zbić, bo na początku myślałam, że to lama a nie kucyk. Ogółem jest źle z anatomią, rozumiem, że kucyki powinny być małe, krępe, a najlepiej to i puchate, ale tutaj to trochę z tą puchatością przesadziłaś.
Co do reszty jakichś większych zastrzeżeń nie mam, chociaż też nie powiem że wszystko z nimi w porządku. Na pewno skup się na rysowaniu koni, szczególnie na poprawie cieniowania.
1. Za duże kontrasty, tak jak napisała Chay - wygląda jak coś z gładziutką powierzchnią.
2. Trochę jak alapaka. Mniej futerka i ciało trochę bardziej krępe i mniejsze, a będzie idealnie. <3
3. Bardzo mi się to podoba, zwłaszcza ogon.
4. Wygląda zupełnie jak Anakin. :D
5. Cos kopyta mi przeszkadzają, ale jest dobrze.
Jednym zdaniem - Ćwicz Ćwicz, bo masz potencjał. C:
Moje DA.
ALL HIGHT THE MIGHTY DEMO
Magiczny link
Magiczny link V.2
Nowy
Kuń nr.1- Tak, wiem o tym. Nie umiem cieniować greyscale'm. Jak ,,bawię się kolorkami" przy cieniowaniu, to wychodzi lepiej.
Ponysona- a) dopiero ćwiczę rysować poniacze; b) To miał być taki kucyk ,,polarny", a że wyszła lama/alpaka... jeszcze się poprawię.
MechaSmok- dzięki Maishu :) Jak na razie to jest moja najlepsza drakonizacja jakiejś postaci.
To kotokształtne coś-Skoro nie umiem rysować ludzi, bo wychodzą mi jakieś małpo-rosomaki, dobry i anthro koteł :D
Kuń nr.2- Ten rysunek był wykonywany w MyPait'cie, a tam wiele rzeczy mi nie wychodzi tak jak powinno(Wina przyzwyczajenia do FireAlpack'i).