Co robiliście przez ten wolny czas? Wyjechaliście gdzieś? A może spotkaliście się z kimś, kogo dawno nie widzieliście? Opowiedzcie tutaj, jak Wam minął ten czas i czy chcecie wrócić do szkoły!
Na zachętę, napiszę ja:
W Wakacje byłam na 10 dni w małej miejscowości niedaleko Trójmiasta - Krynicy Morskiej, która (jak nazwa wskazuje) znajduje się nad morzem. Było.. Nawet fajnie, bo przyjeżdżam tu od 6 lat pod rząd. 8D Mam tu przyjaciół, a pogoda dopisywała! Opaliłam się i wykąpałam w morzu, że wystarczy mi do następnych wakacji.
Byłam także w Augustowie, ale na obozie. Nawet mi się podobało, ale treningi były ciężkie. ._. Mieszkałam dosłownie kilka kroków nad jeziorem Necko, w którym woda była całkiem fajna. Pływałam na kajakach, miałam triatlon, byłam na nartach wodnych, jeździłam na rowerze w lesie.. Dużo by opowiadać.
Ale dość o sobie! Teraz Wasza kolej!
Bananowy Harem.
Forevah.
Ja na samym początku wakacji byłam na ok. półtora tygodnia w Dźwirzynie koło Kołobrzegu na obozie karate. Było nawet fajnie, ale 3, góra 4 godziny ciężkich treningów z nowymi wychowawami + bieg do plaży to zapłata za cudną plażę, wodę w morzu, lody i zabawę <3. Pod koniec obozu był egzamin, a nastęonie turniej. Egzamin zdałam na pas zielony, a na turnieju zdobyłam brązowy medal w kategorii MMA dziewcząt. Nie chce mi się zbytnio więcej rzeczy opowiadać, spotkałam też tam dawno nie widzianych znajomych. Poza tym to wpatrywałam się tylko w komputer, nudziłam się. I musiałam się uczyć Angielskiego. ;_____;
W tym roku u mnie wakacje były nie urodzajne
Ale:
Byłam 2 razy w Szczawnicy. Za pierwszym razem jeździłam z tatą na rowerach. 2 godziny. Od Szczawnicy do Czerwonego Klasztoru. ^^
Raz w Zakopanym byłam. Ale tak sobie.
A przez resztę dni chodziłam z tatą na ryby. Ale jedynie maluchy brały.
OK. 2 duże sztuki się złapały...
A co u was ?
Gość
Jak dla mnie to OK. Kręcę właśnie pewną parodię (tym razem kamerką). Świetnie idzie. Mam kostiumy. Wszystko idzie wspaniale!
Moto, to jest wątek o wakacjach, o tym co robiłaś, a nie o tym, co teraz robisz.
Shemore i Rico - zazdroszczę Wam. Chciałabym wyjechać tam, gdzie byliście Wy. ^^
Wracając do tematu.. Kto następny opowie nam o wakacjach i czy chce wracać do szkoły?
Bananowy Harem.
Forevah.