Wątek Zamknięty
Chay ^^
Goście
Ten kolorek ukaże się w Twoim poście.
Polecam słownik.
"Przykro mi z powodu twoich rodziców, oni wydają się być złymi ludźmi. Twój tatuś wydaje się być kretynem. Sądzę, że twoja mama nie wie, jaki prezent dostała, kiedy się urodziłeś. Przykro mi z powodu twojego życia, było dosyć szorstkie. Pochylając się w tył, nigdy nie wystarczająco - Biedactwo, musi być do dupy być tobą i wiem, że to nie twoja wina, nigdy nie była, prawda? Wiem, to jest jak zatrzymanie się na całą noc pielęgnując rany. To zabiera więcej niż mam, zawsze przegrywam kłótnie z przeszłością... Och, ty nie wiesz? To nie jest sposób na życie... Wiem, że to jest jak zatrzymanie się na całą noc pielęgnując rany. Rozumiem, daj mi trochę uznania. Pamiętam kiedy byłem żałosny. Noszę moją bliznę w rękawie by cały świat widziała. To co oni zrobili mi cicho, leżałem na grubym współczuciu. Prawdopodobnie masz prawo czuć się, tak jak się czujesz. Byłeś maltretowany i zostałeś okradziony z dzieciństwa, którego potrzebowałeś i teraz nigdy ci się nie uda, bo jesteś przekonany o swojej porażce. Jeśli masz obsesję na punkcie swojej przeszłości, jestes skazany na powtarzanie tego i wiem, że to nie twoja wina, nigdy nie była, prawda? "
Icon For Hire - Sorry About You Parents
Spadam z góry,
Spadam w dół.
Świat taki ponury,
jakby wyciągnięty spod kół.
Gość
Dajcie go Kociusikowi.Nie upijajcie już adminów bo będą przysypiać na ulicy. Ja się pytam kucyku ile ty chlejesz dziennie?
Dziennie? Nigdy. Od czasu do czasu, na imprezie Pinkie.
Nieważne, Chay dostała koktajl. A teraz podajemy taki alkohol:
.... Czemu nie w kieliszku?
To jest niby alkohol w Japonii, a podają go w miskach, czy jakoś tak. Nazywa się Sake.
Aha... I Moto - Nie martw się, mamy już tylko jednego admina do upicia.
1. Wino - Nalimba
2. Whisky - Swahili
3. Cydr - Maisha
4. Rum - Karinda
5. Gin - Hatia
6. Applejack - Nalimba
7. Szampan - Shemore
8. Koktajl - Chay
9. Sake - ???
Applejack
You know it all
You’re my best friend
The morning will come again
No darkness, no season is eternal
~200615
Gość
Daj go Sakurze ona lubi japońskie rzeczy - jest fanką mangi i anime.
Wątek Zamknięty