Gość
Czyli po prostu... Lwy z karaibów. Potrzebuję kilka fajnych osób do pomocy przy pracy. Bo... Jak by wyglądało połączenie tych dwóch wspaniałych filmów? Równie dobrze mogła by powstać sławna "przeróbka". To tak... Wpierw piszcie czy się zgadzacie na występy postaci z króla lwa. Pod spodem mogą być zgłoszenia. Informuję że przyjmę każde. Co dwie łapki to nie jedna :).
Występują...
Skaza - Jack Sparrow (W serii zwany - "Kapitanem Jacki'em [u]Scar[/u]row'em). Simba - Will Turner ( WSZ - "Simba Turner"). Nala - Elizabeth Swann ( WSZ -Nie wymyślono). Mufasa - Hektor Barbossa ( WSZ - Hektor Mufybossa).
To na razie wszystkie główne postacie. Czekam na opinie.
Jak dla mnie bardziej na rolę Sparrow'a pasuje Kovu, gdyż Skaza był całkowicie zły, a Jack już nie do końca.
Moje DA.
ALL HIGHT THE MIGHTY DEMO
Magiczny link
Magiczny link V.2
Gość
Może... Ale Kovu jest taki... Poważny. Jack jest szalony a Skaza często też ujawniał takie zachowanie... A poza tym z wyglądu tez bardziej pasuje: Jest szczupły, nie za młody (jak Kovu) i przede wszystkim ma wyraziste kolory... W sam raz na głównego bohatera. I tak na boczku jeszcze - Kovu ma tą grzywkę taką... Ostrą... Skaza wygląda jak by miał długie włosy do tyłu...
Ostatnio edytowany przez Moto (11 2013 11:49:21)
Nie chcę nic mówić, ale czy twoje umiejętności są na tak wysokim poziomie, byś mogła tworzyć film/komiks?
Gość
Nie koniecznie komiks. Ja tu tylko próbuję szkicować postacie lub ew. Wymyślać scenariusz. Mam już po prostu własną drużynę i chcę tylko sprawdzić czy ktoś by się nie przyłączył.