Interesujesz się Królem Lwem? Lubisz fora, gdzie panuje miła atmosfera? Dołącz do nas!
//Znowu? W grocie jest też Maisha.//
- Swah? Swah! *Spojrzała z przerażeniem, i chciała skoczyć, ale nie mogła, bo miała zranioną łapę.*
You know it all
You’re my best friend
The morning will come again
No darkness, no season is eternal
~200615
*Maisha odskoczyła w bok z przerażenia, po chwili zorientowała się że to była Swah*
-No pięknie, Najpierw Kari, potem Nali a teraz Swah.
*podeszła do swojej siostry*
-Nic ci nie jest? Nie połamałaś sobie czegoś?
Moje DA.
ALL HIGHT THE MIGHTY DEMO
Magiczny link
Magiczny link V.2
Mamy tu mały szpital, ale przynajmniej pozbyliśmy się tej zapory. *położył się na skale zwieszając łapę*
*Popatrzyła na dziurę. *
- Swah? Nic ci nie jest? Uf, a już się bałam, że coooś...! *Nie dokończyła zdania i wpadła na Swah.* Ał. Oj, wybacz.
//Ja ''na dół'' myślę, że to jest dziura.//
You know it all
You’re my best friend
~200615
//Maishy nie zauważyła. A na dół napisałam, bo nie chciałam się powtarzać.//
-Nie, nic mi nie jest. Przeżyłam gorsze przypadki. A jak tam u was?
*Obejrzała wszystkie lwy po kolei i dodała:*
-Widzę, że nie najlepiej.
- Ja się Swah boję, że mam złamaną łapę. Jak ją ruszę, to mnie boli. *Odpowiedziała z lekkim żalem.*
You know it all
You’re my best friend
~200615
*lew wstał i podszedł do młodszej siostry. Usiadł obok niej i spojrzał na jej łapkę* Nie jest złamana, jest tylko zraniona. Ale mimo wszystko, postaraj się jej nie nadwyrężać, połóż się wygodnie, a szybciej wróci do pełnej sprawności. *uśmiechnął się do Kari i złapał się za ramię, czując kujący ból* Arg... mi chyba też się przyda odpoczynek.
*Uśmiechnęła się.*
- Każdemu należy się odpoczynek. *Stwierdziła i położyła się, kładąc głowę na łapach.*
You know it all
You’re my best friend
~200615
A czy ktoś tu ze zgromadzonych nie ma złamanej łapy, rannego ramienia czy ani nawet złamanego włoska w pędzelku?
- No dobra, może my mamy głównie rany. Ale tak to wszyscy są zdrowi, nie licząc może zabrudzeń. *Odparła na pytanie Nalisia.*
You know it all
You’re my best friend
~200615
Achh... to u nas rodzinne. *zaśmiał się głośno, lecz po chwili spoważniał* Ja to bym chętnie wybadał tę grotę i może parę tych klejnotów bym sobie wziął na pamiątkę.
-Nie radziłabym. Gdy weźmiesz choć jednego, cały kryształowy korytarz może się zawalić. Poza tym, miejscowi powiadają, że to miejsce jest przeklęte. Nie żebym wierzyła w takie opowieści, ale lepiej mieć wszystko pod kontrolą.
*Lwica rozglądnęła się po jaskini, szukając wyjścia.*
Hmm... to może ta grota ma drugie wyjście? Bardzo mnie świerzbi, żeby to sprawdzić.
To co? Będziemy tu tak siedzieć jak takie... *liczy lwice i siebie* cztery kołki czy może wyjdziemy na zewnątrz? Świeża dawka tlenu nie zaszkodzi.