Jak w temacie. Możecie się tu pochwalić waszymi figurkami, plakatami, gazetami itp. związanymi z MLP.
Moja kolekcja zawiera cztery blind bagi, kryształową Lunę i Rarity (dwa blind bagi i kryształowe kucyki są po części moje, a raczej moich sióstr. Co nie zmienia faktu, że zaadoptowałam dwa blindsy ).
Ściany jak coś nie są jeszcze pomalowane, ale przecież macie patrzeć na kucyki, nie na tynk na ścianie. .
Brohoof, też mam nie pomalowane ściany.
Co do kucykowych gadżetów - w najbliższych dniach planuje skoczyć do kiosku z figurkami MLP i kupić sobie jednego czy dwa kucyki (i breloczek z Dashie ).
Ja niestety jeszcze nic z kucykowych gadżetów, ale mam zamiar poprosić koleżankę żeby mi dyskretnie na urodziny kupiła.
No, chyba ze po lekcjach rowerem lub autobusem pojadę do sklepu handlowego, choć bym musiała przejechać całe miasto.
Moje DA.
ALL HIGHT THE MIGHTY DEMO
Magiczny link
Magiczny link V.2
Hue hue hue!
To ja będę mieć najwięcej! Co prawda, nie mam zdjęć, ale pokażę mniej więcej, jak jaka zabawka wygląda.
Zacznijmy od blind bagów. Z szaszetki nr 4 mam Rainbow Dash i Chance A Lot'a. Z paczek nr 5: Sunny Rays, Rainbow Dash, Flippity Flop, Trixie Lulamoon i druga Trixie(z niej zrobię Shantee). Od koleżanki na urodziny dostałam też Twi, lecz jako pudełko z napisem ''Twilight Sparkle''. Na stronie możecie sprawdzić wszystkie kuce. Strona
Teraz coś z tych większych!
Mam Applejack z ruchomymi nogami, Applejack kryształową z kapeluszem, Rainbow kryształową i Twilight z balonem, Spike'em i lunetą. A tak wyglądają:
Nie liczę jeszcze kucyków z McDonalda(nie mam jedynie Rarci)
Oh! Prawie bym zapomniała!
Mam też teczkę z Applejack i Celestią z tyłu, a także AJ na koszulce(w ciągu tygodnia od zakupu stała się nową piżamą!).
You know it all
You’re my best friend
The morning will come again
No darkness, no season is eternal
~200615
Kari, ty masz naturalnie tego więcej, bo jesteś młodsza, masz mniej nauki i możesz jeździć co chwilę do sklepu. Poza tym, jesteś jeszcze młoda i rodzice wydają na ciebie fortunę. Ja na przykład nie mam takiego wielkiego szczęścia, za większość muszę płacić sama. Tobie też bardziej wypada łazić po sklepach z zabawkami. Ci, co jeżdżą do supermarketów mają lepiej, bo dużo ludzi i nikt ci się tak nie przygląda.
Koszulka jako piżama? Nie szkoda ci trochę?
Właśnie, zapomniałam o mojej koszulce z Pinkie Pie. Mam też w planach zakupienie jednej z Rainbow Dash, koniecznie kolorowej. I niedługo jadę do sklepu kupić 5 lub więcej blind bagów, co nie jest do końca pewne.
Do tego normalniejsze jest kupowanie 'kucyków Pony' przez osobę w wieku twoim niż nawet przez nas :)
Zrobiłabyś zdjęcie tych kucyków z McDonalda? Czy to są te, które wyglądają jak te z BB? Jeśli tak, to już wiem jakie to.
Swah, to wiedz, że Dash do kolorowania, Twi z BB, i obie AJ są z moich urodzin. A w następną niedzielę wzbogacę się o małą figurkę Cadance lub Luny.
http://4.bp.blogspot.com/-_v-Y0ag01GQ/T … d42c21.jpg
Chay, modele dobre,(nie licząc Rarity z dwoma paskami włosów) lecz o CM szkoda gadać.
I Swah, może zrobię wieżę, jeśli ubłagam tatę o aparat. Musi się zgodzić!
Jestem zua, nie podałam strony. Ale macie:
http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html
You know it all
You’re my best friend
~200615
Tą stronę znam od roku, jakby co. Chay chyba też, bo jej dawałam linka.
Ja mam w sumie półtora blind banga. Dlaczego półtora? Bo moja niby jest Twilight, a mojej dziewczyny Pinkie Pie, lecz po każdym spotkaniu zamieniamy się tymi figurkami. Aktualnie posiadam Pinkie Pie. :D
Właśnie wróciłam z galerii handlowej w Białymstoku i zdobyłam 4 figurki.
Najmniej zadowolona jestem z Dash. Ma nie takie kolory grzywy i CM na udzie, będę musiała ją przerobić. Najbardziej podoba mi sie Zecora, figurka została naprawdę dobrze zrobiona.
Mama o mało zawału nie dostała jak zobaczyła co z torby wyciągam.
Moje DA.
ALL HIGHT THE MIGHTY DEMO
Magiczny link
Magiczny link V.2
Kolejna aktualizacja półki. W tle plakat z gazetki, bo nie miałam gdzie go wsadzić.
http://i41.tinypic.com/29dtrh3.jpg
To ja też coś napiszę. Więc tak... Tata kupił mi na Allegro figurkę z BB Luny, potem Cadance. Także wzbogaciłam się o Rarity, też z Blindów. Ale nie powiedziałam najlepszego. Mam też... modną zabawkę Pinkie Pie!(Bardzo dużą, wielkości malowanej Dash) Więcej niczego nie mam, dziękuję za wysłuchanie i czekam na innych.
You know it all
You’re my best friend
~200615
Do kolekcji dołączyła Applejack, Apple Bloom i Diamond Tiara. W najbliższym czasie mam zamiar znaleźć w blind bagach Spitfire, Soarin'a i być może, gdy funduszy wystarczy, do koszyka włożę trzypak z Zecorą, Pinkie Pie i tą trzecią, jakkolwiek się ona zwie.
Swoją drogą, niedawno w Ameryce wyszedł pack z Octavią, Lyrą i jakąś Lyricą. Gdy tylko trafi on do Polski, popędzę do sklepu jak na skrzydłach, bo marzę o takiej 'Tavi.