Interesujesz się Królem Lwem? Lubisz fora, gdzie panuje miła atmosfera? Dołącz do nas!
Zakładam nowy temat, tamten odszedł w zapomnienie. Rysuję głównie w stylu MLP, ale wyjątkowo mogę narysować w innym stylu.
Robię przede wszystkim rysunki (jeżeli masz inne zamówienie, kieruj je na PW).
Wszystko jest darmowe.
Lista zamówień:
Shantee - Karinda
Okładka do FF - Chay (Zamówienie przez PW)
Bloody Angel - Shemore
Pinkie Pie - Hatia
Mountain Fog - Nalimba
Derpy Hooves - Shayde
Trixie - Nela
Simba - Kociusiek
Legenda:
Nie zaczęte
W trakcie robienia
Skończone
No to ja planuję fica, więc poproszę cię o Shantee[wygląd znasz, no nie?], która siedzi/leży, a koło niej książka.
Specjalne wymagania: Może przewijać strony magią, ale jak chcesz.
Może powinnaś zrobić szablon?
You know it all
You’re my best friend
The morning will come again
No darkness, no season is eternal
~200615
Oo... A więc rysujesz w innych stylach? To zamienię troszke me zamówienie...
Chciałabym, abyś rysnęła mi Shemore. Pełna fursona, bez tła. Tak mniej więcej na sygnę.
Co do wyglądu jest zaliczany do tych lepszych, wyróżniających się.. Lwica posiada śnieżnobiałe umarszczenie, piękne, mocno jasne. Jej ślepia są ciemno-czerwone, mniej więcej odcień czerwonego wina , aż zabójcze. Wzrok na serio potrafi zabić. Nos jest złoziemski, koloru maliny. Z postury jest chuda, więc się nie pomyl, iż to jedna z cech szczególnych. We wczesnym dzieciństwie zaliczyła po jednej krwistej szramie na każdym oku. Obwódki koło oczu… białe, poprostu. Biały kolor znajduję się też także na pysku i brzuchu. Shemore nie posiada „rękawiczek” na łapach. Ogon jest długi a jego końcówka jest ozdobiona ciemno-czerwonym włosiem. To tylko jest jej wygląd „zwykły”. Tylko w wyjątkowych okazjach, może pokazać swój prawdziwy, przepiękny wygląd.
Jak tam pisze... Co do kształtu pyska możesz się bazować na lwicy z tego drugiego banner'a. Tylko kształt... Nic więcej.
Ostatnio edytowany przez Shemore (02 2013 20:09:14)
A czy mogę zamówić u Ciebie Mountain Fog w stroju księżniczki?
W stroju księżniczki? Znaczy cała sukienka, czy korona itp. jak u Celestii i Luny?
Tak, żeby było wiadomo, że to księżniczka. Myślę, że korona starczy.